Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya: col·laborar i compartir per millorar el sistema universitari i de recerca

El catàleg de serveis a la universitat i la recerca, nou repte de la TSIUC'16

La 17a edició de la TSIUC, que ha tingut lloc a la Universitat de Lleida, ha volgut mostrar com s’afronta el repte d’oferir un catàleg de serveis per al conjunt d’usuaris d’una institució. Llegeix la crònica completa!

25.000 tesis al TDX!

El repositori TDX ja compta amb 25.000 tesis introduïdes, de les quals més de 3.000 han estat afegides en el que portem de 2016.

El Portal de la Recerca de les Universitats de Catalunya, en obert!

Aquest portal, coordinat pel CSUC, permet visualitzar i difondre des d’un lloc únic la recerca que es realitza a Catalunya.

Adjudicat el servei d’antiplagi

S'ha formalitzat amb Prio Infocenter AB el contracte per a la prestació del servei de detecció i prevenció de plagi a través del seu programari Urkund, que compara continguts per a la detecció, avaluació i prevenció del frau en els continguts digitals.

    Casos d'èxit

    Simulacions d'aerodinàmica per al disseny d'un monoplaça

    El CSUC ha col·laborat amb l'equip ETSEIB MotorSport, de la Universitat Politècnica de Catalunya, en el disseny i construcció del monoplaça que han confeccionat per participar en l'edició de 2014 de la Formula Student.