Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya: col·laborar i compartir per millorar el sistema universitari i de recerca

Obertes les inscripcions per a la Jornada d'identitat federada: UNIFICA'T!

El proper 16 de maig tindrà lloc una jornada per explicar en detall què és la identitat federada, les característiques principals de la federació d'identitats catalana UNIFICAT i els serveis que ofereix. Inscriu-t'hi!

Arriben els nous sistemes Bull!

Ja ha arribat el nou maquinari de supercomputació, format per dos sistemes Bull: un de memòria compartida i un clúster heterogeni de memòria distribuïda. En les properes setmanes s'hi faran les proves de rendiment, abans d'obrir-los en període de proves als usuaris. Vols veure'ls?

Coneix les activitats del 2017!

Ja es troba disponible per a la seva consulta la Memòria d'activitats de 2017 del CSUC de la qual també us oferim un resum de les principals activitats desenvolupades al llarg de l'any.

Nou servei d'emmagatzematge al núvol

UNIDisc posa a disposició dels usuaris 100 GB de capacitat per emmagatzemar, sincronitzar i compartir fitxers al núvol de forma fàcil, segura i fiable. Descobreix-lo!

    Casos d'èxit

    Retransmissions en directe de fenòmens atmosfèrics d'hivern

    Durant l'hivern (desembre del 2017 i principis de gener de 2018) s'han produït tota una sèrie de fenòmens atmosfèrics: els Gemínids, les alineacions solsticials a Egipte i els Quadràntids, que s'han pogut seguir en directe a través del portal sky-live.tv i han comptat amb la col·laboració del CSUC.