Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya: col·laborar i compartir per millorar el sistema universitari i de recerca

Inscriu-te a la TAC'17!

Obertes les inscripcions per la 21a edició de la Trobada de l'Anella Científica (TAC), que tindrà lloc el 21 de juny amb el lema "Ciberseguretat a les xarxes acadèmiques i de recerca".

27.000 tesis afegides a TDX!

La UPF ha incorporat la tesi núm. 27.000 al repositori de Tesis Doctorals en Xarxa (TDX) només tres mesos després que s'hi afegís la 26.000. El repositori manté un ritme d'incorporació de 1.000 tesis cada tres mesos!

El CATNIX acull el 30è Fòrum Euro-IX

Celebrat el 30è Fòrum Euro-IX, allotjat pel Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX), amb la presència de 134 persones de 65 organitzacions diferents i 48 IXP.

Disponible la Memòria d'activitats del 2016

Ja pots consultar la nostra memòria d'activitats, on trobaràs les principals activitats realitzades al llarg de l'any per a la universitat i la recerca.

    Casos d'èxit

    Simulacions d'aerodinàmica per al disseny d'un monoplaça

    El CSUC ha col·laborat amb l'equip ETSEIB MotorSport, de la Universitat Politècnica de Catalunya, en el disseny i construcció del monoplaça que han confeccionat per participar en l'edició de 2014 de la Formula Student.