Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya: col·laborar i compartir per millorar el sistema universitari i de recerca

Adjudicat a Atos el nou maquinari de supercomputació

El nou maquinari, que estarà disponible el mes de maig, està format per dos sistemes Bull: el Bull Sequana X800 i el Bull Sequana X550.

El Tecnocampus s'associa a l’Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació

La Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme ja és membre associat a l'Àrea de Biblioteques, Informació i Documentació del CSUC i ha incorporat la seva biblioteca dins els programes i activitats d'aquesta àrea.

El nou gestor documental consorciat, en marxa!

Hem posat en funcionament un nou servei d’administració electrònica: la plataforma del Gestor Documental Consorciat (GDC), una eina que permet les universitats disposar d’un dels components essencials del sistema de gestió documental i arxiu.

    Casos d'èxit

    Retransmissions en directe de fenòmens atmosfèrics d'hivern

    Durant l'hivern (desembre del 2017 i principis de gener de 2018) s'han produït tota una sèrie de fenòmens atmosfèrics: els Gemínids, les alineacions solsticials a Egipte i els Quadràntids, que s'han pogut seguir en directe a través del portal sky-live.tv i han comptat amb la col·laboració del CSUC.