ABI/INFORM Collection

Base de dades a text complet sobre economia i empresa: estratègies corporatives, tècniques de gestió, màrqueting, desenvolupament de productes, comptabilitat, finances, etc. Ofereix més de 6.800 revistes electròniques (de les quals més de 5.400 a text complet), 25.000 tesis, working papers i diaris com The Wall Street i The Financial Times.

URL: http://search.proquest.com/abicomplete/fromDatabasesLayer?accountid=15292

Tipus de recursos: Base de dades amb text complet

Àrea de coneixement: Economia. Empresa.

Matèria: Ciències jurídiques i econòmiques

Idioma: Anglès

Proveïdor: ProQuest Information and Learning Company

Anys disponibles: A partir de 1971

Títols inclosos: ABI/INFORM Global, ABI/INFORM Trade and Industry, ABI/INFORM Dateline y ABI/INFORM Archive.
Consulta dels títols

Manuals d’usuari:

De proveïdor:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió d'articles a altres biblioteques espanyoles acadèmiques i de recerca en format imprès (no digital), per correu postal o fax.

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada amb la mediació del CSUC: UAB, UPF, UdG, UJI.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat