American Chemical Society (ACS)

Text complet de les revistes publicades per ACS

Recurs: e-subscrit

URL: http://pubs.acs.org/

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Revista

Àrea de coneixement: Química i ciències relacionades

Matèria: Ciències pures i de la natura

Idioma: Anglès

Proveïdor: American Chemical Society (ACS)

Anys disponibles: Des del primer número de cada revista

Títols inclosos: Podeu consultar la llista de títols a:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió de documents a altres biblioteques acadèmiques i de recerca tant en format imprès com electrònic, per correu postal, fax o e-mail. El centre receptor, però, només està autoritzat a proporcionar els documents als seus usuaris finals impresos en paper.

Ús de dispositius mòbils: permet la consulta a través de: iPhone i iPod Touch. Permet fer cerques i accedir al text complet de les revistes subscrites, així com visualitzar les últimes notícies de Chemical & Engineering News Online.

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, URL, UJI, UIB.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat.

Accés perpetu al fons: en cas de finalització de contracte, es conservarà el dret d'accedir de forma permanent a la informació subscrita en anys anteriors.

Serveis d'alerta: e-Alerts

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)