American Institute of Physics (AIP)

Text complet de les revistes publicades per editors com: Acoustical Society of America, American Association of Physicists in Medicine, The Society of Rheology, American Association of Physics Teachers, American Institute of Physics, etc.

Recurs: e-subscrit

URL: http://www.scitation.org

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Revista

Àrea de coneixement: Física, matemàtiques i química

Matèria: Ciències pures i de la natura

Idioma: Anglès

Proveïdor: American Institute of Physics (AIP)

Anys disponibles: Des de 1999

Títols inclosos:

Podeu consultar la llista de títols (19) a AIP.xlsx
Per accedir a les revistes de l'American Physical Society aneu a http://journals.aps.org/.

Manuals d’usuari:

De proveïdor:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia gratuïta d'un màxim anual de 6 articles per revista (i publicats en els darrers 5 anys) per a altres biblioteques acadèmiques i de recerca. La transmissió es farà en format imprès (no digital), per correu postal o fax.

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, BC, UJI, UIB.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat.

Accés perpetu al fons: en cas de finalització de contracte, només es conservarà el dret d'accedir de forma permanent a la informació subscrita en anys anteriors aquelles institucions que previ a l'acord consorciat tenien títols subscrits.

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)