American Physical Society (APS)

Text complet de les revistes publicades per editors per l'American Physical Society.

Recurs: e-subscrit

URL: http://publish.aps.org/

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Revista

Àrea de coneixement: Física

Matèria: Ciències pures i de la natura

Idioma: Anglès

Proveïdor: American Physical Society

Anys disponibles: Des del primer número de cada revista.

Títols inclosos: Podeu consultar el llistat de títols (16) a APS.xlsx

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la transmissió postal, per fax, o per "transmissió segura" (mitjançant Ariel o similars, sempre que el fitxer s'esborri després d'imprimir l'article) de la còpia impresa (feta a partir de l'original electrònic) d'articles a altres biblioteques acadèmiques i de recerca.

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, BC, UJI, UIB.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat.

Accés perpetu al fons: en cas de finalització de contracte, es conservarà el dret d'accedir de forma permanent a la informació subscrita en anys anteriors.

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)