Base de dades Col·lecció Martorell - Solanic

Monografies, revistes, música impresa, material audiovisual i arxiu personal d'Oriol Martorell (director musical, pedagog i historiador) i de la seva dona Montserrat Solanic.

URL: http://www.ub.edu/crai/om

Tipus d'accés: Catalana

Tipus de recursos: Base de dades

Àrea de coneixement: Arxiu personal

Matèria: General i de referència

Idioma: Català

Proveïdor: Universitat de Barcelona

Títols inclosos:

  • Llibres i fullets. Prop de quatre mil registres al catàleg informatitzat de la UB. La representació més important és de temàtica musical: biografies, teoria i tècnica, cançoners...
  • Música impresa. Més de 800 registres al catàleg (pendent de catalogar alguns documents)
  • Hemeroteca. Són uns 100 títols aproximadament, amb un gran protagonisme al tema musical i coral (català i internacional). Els històrics són molt irregulars i, alguns, s'estan incorporant al registre existent al catàleg per completar la col·lecció ja existent. Els altres estan pendents de catalogar.
  • Arxiu. Testimoni d'una polièdrica capacitat i personalitat, la documentació personal i professional d'Oriol Martorell està formada per un total de 250 capses amb una breu descripció del seu contingut. Tot aquest material està en procés de tractament.

Condicions d’ús: D'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Condicions d’accés:

Punts d'accés: qualsevol ordinador amb connexió a internet

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat