Altres jornades i seminaris

Organitzem i/o col·laborem en jornades i seminaris relacionats amb els serveis que oferim, amb les institucions que els usen, o que poden ser d'interès per als nostres usuaris.

 • ICANN63 Meeting

  La Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) organitza la seva 63a reunió a Barcelona del 20 al 25 d'octubre, oferint l'oportunitat per intercanviar coneixements i experiències entre professionals dedicats al funcionament continu i estable d'Internet.
 • RIPE77 Meeting

  Es celebra la 77a edició de RIPE a Amsterdam del 15 al 19 d'octubre. Una trobada anual que reuneix operadors, proveïdors de serveis d'internet i d'altres parts interessades d'arreu del món per a col·laborar i debatre qüestions tècniques que afecten a internet.
 • DSpace workshop

  Workshop dedicat al programari de codi obert DSpace que s'emmarca dins la celebració del 1er Congreso Nacional de Gestión de Información en CTI que organitza el Consejo Nacional de Ciencia, Tecnología e Innovación Tecnológica (Concytec) els dies 19 i 20 de juliol a Lima, Perú. La trobada té com a temàtica l'estandardització dels processos de formació en recerca per a la seva aplicació en l'àmbit nacional, a través d'una plataforma única de gestió del coneixement.
 • El puzle de la gestió de les dades de recerca

  Maredata, xarxa temàtica espanyola de gestió de dades de recerca, organitza aquesta jornada per presentar els resultats dels seus tres anys de treball. El CSUC participarà en aquesta jornada en la segona taula rodona dedicada a dades en un entorn acadèmic amb la participació del seu director de Ciència Oberta, Lluís Anglada.
 • Open-source Cloud TechDay

  Seminari OpenNebula TechDay sobre la plataforma oberta de computació al núvol o cloud computing, anomenada OpenNebula. Es farà un taller pràctic on es farà una presentació, la seva instal·lació, el seu funcionament i les seves utilitats.
 • Jornada d'identitat federada: UNIFICA'T!

  El CSUC ofereix a les seves instal·lacions una jornada per explicar en detall què és la identitat federada, les característiques principals de la federació d'identitats catalana UNIFICAT i els serveis que ofereix.
 • Jornades Catalanes d'Informació i Documentació

  El Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC) organitza la 15a edició de les Jornades Catalanes d’Informació i Documentació on l'Àrea de Ciència Oberta del CSUC hi participarà amb dues presentacions.
 • 4th TF-DPR Meeting

  4a reunió del Task Force Data Protection Regulation (TF-DPR) que tindrà lloc a les nostres instal·lacions els propers 23 i 24 d'abril.
 • 7th SIG-NOC meeting

  Setena reunió del Grup d'Interès Especial per a Centres d'Operadors de Xarxa (SIG-NOC, en les seves sigles en anglès), sota el lema "NOC Management on the Edge".
 • ESNOG/GORE 21

  El Grupo de Operadores de Red Español (GORE) celebra la seva vint-i-unena reunió els dies 9 i 10 d'abril a les instal·lacions de l'Edifici Annexus del CSUC reunint a operadors de telecomunicacions, xarxes acadèmiques i proveïdors d'internet a Espanya.

Pàgines