Econlit

Base de dades de referències bibliogràfiques de revistes, llibres i dissertacions sobre economia. Inclou resums, citacions, ressenyes i enllaços a articles en text complet.

Recurs: e-subscrit

URL: http://search.proquest.com/econlit

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Base de dades

Àrea de coneixement: Economia

Matèria: Ciències jurídiques i econòmiques

Idioma: Anglès

Proveïdor: ProQuest / AEA

Anys disponibles: Des del 1969

Manuals d’usuari:

Del proveïdor:

Elaborades per biblioteques del Consorci:

  • Biblioteca d'Economia i Empresa (UB): Guia d'ús (en català)

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es poden incloure enllaços a documents de la base de dades en pàgines web i altres publicacions electròniques.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió de documents a altres biblioteques espanyoles acadèmiques i de recerca en format imprès (no digital), per correu postal o fax.

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, BC, UVic-UCC, URL, UJI, UIC.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitats.

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)