Emerald Insight

Text complet de les revistes publicades per Emerald Group Publishing Ltd.

Recurs: e-subscrit

URL: https://www.emeraldinsight.com/

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Revista

Àrea de coneixement: Multidisciplinar, amb especial atenció al màrqueting, gestió empresarial, enginyeries i biblioteconomia

Matèria: Ciències jurídiques i econòmiques

Idioma: Anglès

Proveïdor: Emerald Group Publishing Ltd.

Anys disponibles: Referències bibliogràfiques des del 1989; text complet a partir del 1994

Títols inclosos: Podeu consultar la llista de títols (275) a llistat Emerald

Manuals d’usuari:

De proveïdor:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la transmissió postal, per fax, o per "transmissió segura" (mitjançant Ariel o similars, sempre que el fitxer s'esborri després d'imprimir l'article) de la còpia impresa (feta a partir de l'original electrònic) d'articles a altres biblioteques acadèmiques i de recerca.

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UB, UAB, UdG, UdL, URV, UPF, UOC, BC, URL i UJI.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat.

Accés perpetu al fons: en cas de finalització de contracte, es conservarà el dret d'accedir de forma permanent a la informació subscrita en anys anteriors.

Serveis d'alerta: http://www.emeraldgrouppublishing.com/promo/newcontentalerts.htm?WT.ac=BA_EGP_SP_2_20140301

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)