Factiva

Dóna accés a recursos incloent: diaris internacionals i locals, publicacions periòdiques,newswires, llocs web en més de 20 llengües, informes d'empresa, fotografies...

Recurs: e-subscrit

URL: http://tinyurl.com/2zpvpe

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Base de dades amb text complet

Àrea de coneixement: Actualitat i notícies d'economia i empresa

Matèria: General i de referència

Idioma: Anglès

Proveïdor: ProQuest

Anys disponibles: Des de 1994 aproximadament (depenent de la font)

Títols inclosos (més de 10.000 documents) http://www.factiva.com/sources/

Manuals d’usuari:

De proveïdor:

Elaborats per biblioteques del Consorci:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió de documents a altres biblioteques espanyoles acadèmiques i de recerca tant en format imprès com electrònic, per correu postal, fax o e-mail. El centre receptor, però, només està autoritzat a proporcionar els documents als seus usuaris finals impresos en paper.

Ús de dispositius mòbils: oficialment permet la consulta a través de BlackBerry tot i que també es pot accedir mitjançant altres dispositius mòbils. L’adreça d’accés és: http://mobile.factiva.com/

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, BC i UJI.

Per a una bona visualització es recomanen els següents navegadors: Explorer 5.5 o superior, Firefox 1.0 o Safari 1.2 o superior.

Nombre d'usuaris simultanis: 6

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)