IEEE Xplore

Text complet de les revistes, normes i actes de congressos editats per IEEE/IEE.

Recurs: e-subscrit

URL: http://www.ieee.org/ieeexplore

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Revista

Àrea de coneixement: Enginyeria i informàtica

Matèria: Enginyeries

Idioma: Anglès

Proveïdor: IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers, Inc.)

Anys disponibles: Des del 1988. Algunes revistes accés des de 1952 i alguns Proceedings des de 1953.

Títols inclosos:

Podeu consultar la llista de títols:

Manuals d’usuari:

De proveïdor:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió d'articles a altres biblioteques acadèmiques i de recerca en format imprès (no digital), per correu postal o fax.

Ús de dispositius mòbils: permet la consulta a través de dispositius mòbils, especialment dels més nous com Apple iPhone o Blackberry Storm (per als més antics com Blackberry 8360 o Blackberry Curve cal escollir "Internet Browser" com el navegador per defecte en les opcions de visualització). L'adreça d'accés és: http://m.ieeexplore.ieee.org.

Informació general sobre les condicions d'ús: http://ieeexplore.ieee.org/xpl/termsOfUse.jsp# vegeu "Terms of Use for Institutional Subscribers" (en anglès)

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, BC, UJI, UIB, UPCT, UPVA, UA, UMH, UV.

Nombre d'usuaris simultanis: Il·limitats

Accés perpetu al fons: en cas de finalització de contracte, es conservarà el dret d'accedir de forma permanent a la informació subscrita en anys anteriors mitjançant l'adquisició optativa d'aquesta en un suport a convenir.

Serveis d'alerta: http://ieeexplore.ieee.org/Xplore/login.jsp?url=/xpl/tocalerts_list.jsp&reason=fromAlertsMenu (és necessari registrar-se de manera individual).

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)