JSTOR

Repositori virtual de revistes impreses publicades per institucions diverses, escanejades per a ser consultables en format d'imatge en pdf o tiff.

Recurs: e-subscrit

URL: http://www.jstor.org/

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Revista

Àrea de coneixement: Humanitats i Ciències Socials, principalment

Matèria: Ciències socials i humanes

Idioma: Anglès

Proveïdor: JSTOR

Anys disponibles: Des del primer número de la revista fins a 3-5 anys anteriors al darrer.

Títols inclosos:

Recursos inclosos:

El paquet contractat pel CBUC conté les col·leccions:

  • Arts & Sciences I: 115 títols sobre economia, història, ciències polítiques i sociologia, així com alguns títols sobre ecologia, matemàtiques i estadística
  • Arts & Sciences II: 122 títols sobre economia, història, arqueologia i estudis asiàtics, clàssics, africans, llatinoamericans, de l'Orient Mitjà i eslaus.
  • Arts & Sciences III: 152 títols sobre lingüística i literatura, música, història de l'art, arquitectura, cinema, arts escèniques, cultura popular i religió
  • JSTOR Plant Science: recurs amb informació sobre plantes
  • Early Journal Content: mig milió d'articles (unes 339 revistes), publicats abans de 1923 als Estats Units i abans de 1870 a la resta del món de lliure accés.
    Més informació

Manuals d’usuari:

De proveïdor:

Elaborats per biblioteques del Consorci:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió de documents a altres biblioteques acadèmiques i de recerca en format imprès (no digital), per correu postal o fax.

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, BC, UJI, UIB.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat.

Accés perpetu al fons: en cas de finalització de contracte, no es conservarà el dret d'accedir de forma permanent a la informació subscrita en anys anteriors.

Accessibilitat: Podeu informar-vos sobre les funcions d'accessibilitat per a usuaris amb impediments per a la lectura, així com sobre el programari compatible amb la base de dades, a http://www.jstor.org/page/info/about/policies/accessibility.jsp (en anglès).

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)