MyiLibrary

Llibres electrònics a text complet.

Recurs: e-subscrit

URL: http://lib.myilibrary.com/Home.aspx

Tipus d'accés: Compra

Tipus de recursos: Llibre electrònic

Àrea de coneixement: Multidisciplinar

Matèria: General i de referència

Idioma: Anglès

Proveïdor: MyiLibrary / GreenData

Anys disponibles: Des del 2000 principalment

Títols inclosos: Podeu consultar la llista de títols (514) a Llistat MyiLibrary

Manuals d’usuari:

De proveïdor:


Elaborats per biblioteques del Consorci:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels llibres per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió de contingut a altres biblioteques espanyoles acadèmiques i de recerca en format imprès (no digital), per correu postal o fax.

Ús de lectors de llibres electrònics: es pot fer la descàrrega (secció a secció) en un lector de llibres e- o en qualsevol lector de pdf (p. ex.: PDAs).

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, BC, UVic-UCC, UJI, UIB.

Nombre d'usuaris simultanis: 3 per llibre.

Accés perpetu al fons: en cas de finalització de contracte, es conservarà el dret d'accedir de forma permanent als llibres comprats.

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)