Nature

Text complet de les revistes editades per Nature Publishing Group.

Recurs: e-subscrit

URL: http://www.nature.com/siteindex/index.html

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Revista

Àrea de coneixement: Biologia, divulgació científica

Matèria: Ciències pures i de la natura

Idioma: Anglès

Proveïdor: SpringerNature

Anys disponibles: Any corrent més els 4 anys anteriors (UAB i UPF: accés als arxius des de 1997), amb alguns anys addicionals segons la revista. Més informació al fitxer "Drets d'arxiu" dels Títols Inclosos.

Títols inclosos:

Manuals d’usuari:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la transmissió postal, per fax, o per “transmissió segura” a biblioteques acadèmiques de la còpia impresa d’articles (feta a partir de l’original electrònic)

Ús de dispositius mòbils: http://www.nature.com/mobile

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a l’acord CSUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, BC, UVic-UCC, UJI, UIB

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat

Accés perpetu al fons: En cas de finalització del contracte es conserva l'accés permanent a la informació pagada en anys anteriors.

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)