Dotze publicacions més a RACO

De les 37 revistes que van rebre els ajuts del CBUC per a la digitalització retrospectiva de revistes, 18 es van afegir al repositori de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) el desembre de 2008 i aquest gener s'hi han afegit 10 més.

Aquestes publicacions són: D'art i Pedralbes: revista d'història moderna, de la Universitat de Barcelona, que al 2001 va canviar el títol per Matèria: revista d'art; Quarderns d'història tarraconense, de la Universitat Rovira i Virgili; Endins: publicació d'espeleologia i Treballs de geografia, ambdues de la Universitat de les Illes Balears (UIB); Catalònia, del Centre Unesco de Catalunya; Quaderns de l'Institut Català d'Antropologia, de l'Institut Català d'Antropologia; Espais i Perspectives territorials, ambdues del Dept. de Política Territorial i Obres Públiques, i Empúries: revista de món clàssic i antiguitat tardana, del Museu d'Arqueologia de Catalunya.
A més, la UIB també ha incorporat a RACO dues noves publicacions, Mayurqa i Territoris: revista del Departament de Ciències de la Terra. La primera és la revista de la Secció d'Història de la UIB i la segona es troba disponible íntegrament a text complet.
Amb aquestes darreres incorporacions, RACO disposa de 218 revistes disponibles per a la seva consulta.