Dues revistes més, a RACO

Durant el mes de gener s'han incorporat al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) les revistes Entremons i Miscel·lània del CERE. La primera d'elles, editada per la Universitat Pompeu Fabra, és una publicació digital acadèmica per a professors, estudiants i investigadors independents de World History. La ideologia d'aquesta revista consisteix en que la història del món és la disciplina històrica que millor respon a les necessitats de la societat global actual, en produir el relat de les connexions entre la comunitat humana global. Entremons, de caràcter bianual, és un espai per la difusió i promoció d'aquesta escola.

Miscel·lània del CERE, editada pel Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre i introduïda a RACO per l'Institut Ramon Muntaner, és el butlletí de l'entitat i té com a objectiu la publicació de treballs inèdits multidisciplinaris sobre la comarca de Tarragona. El primer número va aparèixer el gener del 1985 i actualment s'edita aproximadament un número anual.

Amb aquesta darrera incorporació, són ja 60 les institucions que afegeixen les seves revistes a RACO i actualment els usuaris del repositori disposen de 350 publicacions per a la seva consulta.