Fundació-Museu d'Història de la Medicina de Catalunya amplia la seva connexió a l'Anella Científica

11-12-2016

El 7 de desembre, la Fundació-Museu d'Història de la Medicina de Catalunya (MHM) ha ampliat la seva velocitat de connexió a l'Anella Científica de 100 a 200 Mbps.

L'MHM és una fundació cultural privada, posada en marxa el 1980 amb l'objectiu de crear i sostenir el Museu d'Història de la Medicina de Catalunya. Amb aquesta finalitat es dedica a la recerca, adquisició i conservació, estudi, explicació, difusió i exposició de material científic de la pràctica i l'exercici de la medicina, molt especialment a Catalunya.

El Museu es troba actualment tancat per renovació i trasllat a una nova seu. La propera reobertura del museu permetrà de mostrar en una exposició permanent la riquesa del patrimoni mèdic preservat, a partir de l'aplicació dels conceptes de la museologia científica. Un altre objectiu raurà en les exposicions temporals, dedicades a la comprensió de la ciència, la tecnologia i la medicina, i a les seves interaccions amb la societat en el context històric, així com a l'aproximació de la recerca mèdica contemporània a la població.