Nova institució i més revistes, a RACO

El Museu Arqueològic Municipal d'Alcoi "Camil Visedo Moltó" s'ha incorporat al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) amb la seva revista Recerques del Museu d'Alcoi, una publicació anual que divulga els estudis referents a la prehistòria i l'arqueologia de les comarques centromeridionals valencianes.

A més, durant el mes de febrer s'hi ha afegit tres revistes més. La primera, incorporada l'1 de febrer, s'anomena Doletiana: revista de traducció, literatura i arts i pertany a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquesta publicació va ser creada el 2007 i té per objectiu la difusió de produccions teòriques o creatives singulars.

Constitueix una plataforma oberta al debat i a la transmissió d'investigadors vinculades amb la traducció, l'escriptura i les teoritzacions afins des d'una perspectiva plural.
La segona, afegida també l'1 de febrer per la UAB, porta per títol Perifèria: revista de recerca i investigació en antropologia i és una iniciativa dels doctorands del Dept. d'Antropologia Social i Cultural de la UAB que té per missió compartir i donar a conèixer la recerca generada en el departament.

La darrera, disponible a RACO des del 12 de febrer, és Cabdells: revista d'investigació de l'Associació Cultural Centelles i Riusech i pertany a l'Institut Ramon Muntaner. Aquesta revista, creada el 1999, conté articles relacionats amb la història i el patrimoni de la ciutat d'Oliva i/o el comtat dels Centelles.

Amb aquestes darreres incorporacions, RACO disposa de 263 revistes en accés obert.