Nova institució i quatre noves revistes més, a RACO

El Museu Episcopal de Vic s'ha incorporat al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) amb la seva revista, Quaderns del Museu Episcopal de Vic. Aquesta publicació conté articles de recerca científica especialitzada, vinculada al Museu i a les seves col·leccions.

A més, s'hi han afegit quatre revistes més: Journal of Industrial Engineering and Management, de la Universitat Politècnica de Catalunya; Quaderns de Vilaniu, de l'Institut d'Estudis Vallencs, i Fonts: butlletí del Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell, del Centre d'Estudis Argentonins Jaume Clavell.
Journal of Industrial Engineering and Management és una revista científica semestral que publica articles teòrics i empírics revisats que contribueixen a avançar en la comprensió dels fenòmens relacionats amb tots els aspectes de l'enginyeria i la gestió industrial.
Quaderns de Vilaniu és una publicació especialitzada, de periodicitat semestral. Creada el 1982, recull treballs de temàtica molt diversa relacionada amb Valls i la comarca de l'Alt Camp, la seva història, economia, patrimoni...
Fonts és trimestral i conté notícies i cròniques d'activitats i treballs de recerca d'Argentona i el seu entorn immediat.
Amb aquestes dues darreres incorporacions, RACO disposa de 248 revistes en accés obert de 50 institucions editores participants.