Nova institució i revistes a RACO

La Societat Catalana per a la Recerca en Intel·ligència Competitiva s'ha incorporat al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) amb la seva publicació Quaderns d'intel·ligència competitiva, vigilància estratègica, científica i tecnològica (QUIC&VECT) que també s'edita en anglès amb el títol International Journal of Competitive Intelligence, Strategic, Scientific and Technology Watch (SCI&WATCH) i en castellà amb el títol Cuadernos de inteligencia competitiva, vigilancia estratégica, científica y tecnológica (QUIC&VECT). Les tres edicions es troben disponibles a RACO des del seu volum primer de 2008.


QUIC&VECT és una publicació adreçada a tots els professionals i investigadors de l'àmbit de la vigilància tecnològica, la intel·ligència competitiva, l'R+D+I i la gestió estratègica de la informació a les organitzacions. A més, també recull en format article, una selecció d'alguns dels treballs presentats en el congrés Veille Stratégique Scientifique & Technologique organitzat per l'Institut de Recherche Informatique de Toulouse.
D'altra banda, també s'hi han incorporat dues publicacions més. La primera, Catalan Historical Review de l'Institut d'Estudis Catalans i la segona, Miscellanea Aqualatensia del Centre d'Estudis Comarcals d'Igualada.
Amb aquestes darreres incoporacions RACO disposa de 238 revistes de 49 institucions participants.