Set revistes més, a RACO

Durant el mes de gener s'han incorporat set revistes més al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO). Així, la Universitat de Barcelona (UB) ha incorporat les revistes Digital Education Review i Lectora. La primera és una publicació electrònica, coeditada per l'Observatori d'Educació Digital i el Grup de Recerca Ensenyament i Aprenentatge Virtual de la UB, que analitza l'impacte de les TIC i les noves formes d'alfabetització i aprenentatge en entorns digitals. Mentre que la segona, és un espai de debat i estudi dels encreuaments i matisos entre el feminisme i les diverses formes de textualitat dins la cultura.

També s'ha inclòs al repositori Imago Temporis: Medium Aevum. Aquesta publicació, de la Universitat de Lleida, aplega treballs des de la perspectiva de la història, la literatura, la llengua, l'art, el pensament o qualsevol altre àmbit de recerca que s'apropi a analitzar l'edat mitjana. El Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya ha afegit la revista Paradigmes, on es proposa generar la reflexió i l'anàlisi en els àmbits de l'empresa i de la universitat sota els principis de la innovació, la creativitat i el talent. L'Institut d'Estudis Catalans ha incorporat Actes d'història de la ciència i de la tècnica, revista pertanyent a la Societat Catalana d'Història de la Ciència i de la Tècnica. Està dedicada a la història de la ciència, la medicina i la tecnologia des de l'antiguitat fins al present, i publica articles, notes de recerca, i revisions bibliogràfiques en qualsevol de les llengües de la Unió Europea.
 
Finalment, l'Institut Ramon Muntaner ha afegit dues publicacions, la primera, Quaderns de El Pregoner de l'Urgell, de l'Associació d'Amics de la Plana d'Urgell, és una miscel·lània d'estudis sobre història, història de l'art, antropologia, filologia, geografia, etc., relacionada amb Bellpuig i els territoris de la seva antiga baronia, avui distribuïts entre les comarques de l'Urgell i Pla d'Urgell. I la segona, Mascançà: revista d'estudis del Pla d'Urgell, del Centre de Recerques Mascança del Pla d'Urgell, té com a finalitat divulgar els treballs i les aportacions referides a l'esmentada comarca.
 
Amb aquestes darreres incorporacions, RACO disposa de 313 revistes en accés obert.