Vuit revistes més, a RACO

Al llarg del mes de març s'han introduït un total de 8 revistes més al repositori, 5 d'elles afegides per l'Institut Ramon Muntaner, dues per la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya i una per l'Institut d'Estudis Catalans (IEC).

Així doncs, l'IEC ha introduït la revista Comunicació: revista de recerca i d'anàlisi, resultat de la renovació de la revista Treballs de Comunicació, editada per la Societat Catalana de Comunicació des de 1991 fins al desembre de 2009. Publica articles inèdits relacionats amb la comunicació com a ciència social.

La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya ha afegit les revistes Anales de la Real Academia de Medicina y Cirugía de Barcelona i Annals de l'Acadèmia de Medicina de Barcelona. La primera d'elles fou la primera revista oficial de l'actual Acadèmia i conté treballs fruit de l'activitat d'aquesta entitat i la segona, és una continuïtat del títol en castellà.

Les 5 revistes incorporades per l'Institut Ramon Muntaner són Butlletí del Centre d'Estudis Alcoverencs, que reflecteix la història d'Alcover i voltants; Butlletí del Centre d'Estudis de la Terra Alta, del centre amb el mateix nom, que dóna a conèixer els diferents aspectes del patrimoni natural, històric, etnològic i arquitectònic dels dotze municipis de comarca de la Terra Alta; Estudis altafullencs, del Centre d'Estudis d'Altafulla, que inclou contingut històric, humanístics, geogràfics i naturalístics; Finestrelles, del Centre d'Estudis Ignasi Iglésias, on es publiquen treballs d'investigació i de divulgació i el seu àmbit geogràfic és el de l'antic poble de Sant Andreu de Palomar i, per extensió, el de tot el Pla de Barcelona; i L'Ordit: l'annuari del CREM, del Centre de Recerques i Estudis Mogoda, que divulga materials (monografies, estudis, articles...) de les diferents activitats (jornades, conferències, exposicions...) que organitza l'entitat.

Amb aquestes darreres incorporacions, RACO disposa de 328 revistes en accés obert.