Sage

Text complet de les revistes electròniques.

Recurs: e-subscrit

URL: http://journals.sagepub.com/

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Revista

Àrea de coneixement: Ciències socials i humanitats

Matèria: Ciències socials i humanes

Idioma: Anglès

Proveïdor: Sage

Anys disponibles: Des del 1999

Títols inclosos: Podeu consultar la llista completa de les més de 412 revistes electròniques disponibles a Llistat títols Sage

Manuals d’usuari:

De proveïdor:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: ús autoritzat d'articles per a dossiers electrònics.

Prèstec interbibliotecari: es permet la transmissió postal, per fax, o per "transmissió segura" (mitjançant Ariel o similars, sempre que el fitxer s'esborri després d'imprimir l'article) de la còpia impresa (feta a partir de l'original electrònic) d'articles a altres biblioteques acadèmiques i de recerca.

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UAB, UPF, UdL, URV, UOC, BC, UJI i UIC.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat.

Accés perpetu al fons: En cas de finalització del contracte es conserva l'accés permanent a la informació pagada en anys anteriors.

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)