Science

Text complet de la revista Science i material complementari opcional (ScienceNow, dEbates, Enhanced Perspectives, Science NetWatch Archives, etc.).

Recurs: e-subscrit

URL: http://www.sciencemag.org/

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Revista

Àrea de coneixement: Ciència, medicina i tecnologia.

Matèria: Ciències pures i de la natura

Idioma: Anglès

Proveïdor: AAAS / EBSCO

Anys disponibles: Des de 1997

Títols inclosos: Science

Manuals d’usuari: http://www.sciencemag.org/librarian

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la transmissió postal, per fax, o per “transmissió segura” (mitjançant Ariel o similars, sempre que el fitxer s’esborri després d’imprimir l’article) de la còpia impresa (feta a partir de l’original electrònic) d’articles a altres biblioteques espanyoles acadèmiques i de recerca.

Condicions d'accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a l’acord CSUC: UB, UPC, UPF (AAAS) i UAB, UdG, UdL, URV, UJI i UIB (EBSCO).

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat.

Accés perpetu al fons: En cas de finalització del contracte es conserva l'accés permanent a la informació pagada en anys anteriors.