ScienceDirect

Text complet de les revistes publicades per Elsevier. Inclou les revistes publicades anteriorment per Academic Press, North Holland, Pergamon, Harcourt Health Sciencies i altres editors.

Recurs: e-subscrit

URL: https://www.sciencedirect.com/science/journals

Tipus d'accés: Subscrita

Tipus de recursos: Revista

Àrea de coneixement: Multidisciplinar, tot i que orientada principalment als àmbits de la medicina, ciència i tecnologia

Matèria: Ciències de la salut

Idioma: Anglès

Proveïdor: ScienceDirect® Elsevier

Anys disponibles: Des de 1995 en la majoria dels casos.

Títols inclosos:

 • 2.300 aprox. (són els "Included" de la columna "FC2018")
 • Col·lecció "The Lancet" (accés des del primer número publicat):
  • THE LANCET (0140-6736)
  • THE LANCET INFECTIOUS DISEASES (1473-3099)
  • THE LANCET NEUROLOGY (1474-4422)
  • THE LANCET ONCOLOGY (1470-2045)
 • 397 d'aquests títols són accessibles des del primer número.

Manuals d’usuari:

De proveïdor:

De les biblioteques:

Condicions d'ús:

Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per a ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o recerca i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials ha de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els casos caldrà assenyalar la font d'on s'han obtingut els documents.

Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels articles per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.

Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió de documents a altres biblioteques espanyoles acadèmiques i de recerca en format imprès, per correu postal.

Ús de dispositius mòbils: disponible aplicació per a iPhone (també compatible amb iPod Touch i iPad). Informació a http://www.info.sciverse.com/sciencedirect/mobile

Condicions d’accés:

Punts d'accés: terminals de la xarxa informàtica de les universitats i biblioteques vinculades a la llicència signada pel CSUC: UB, UAB, UPC, UPF, UdG, UdL, URV, UOC, BC, UVic-UCC, UJI i UIB.

Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat

Accés perpetu al fons: en cas de finalització de contracte, es conservarà el dret d'accedir de forma permanent a una selecció dels títols subscrits en anys anteriors.

Informació per al bibliotecari (accés restringit a membres del CSUC)