Novetats

 • El CSUC col·labora amb la Beyond Formula Student

  El CSUC ha col·laborat amb el projecte Beyond Formula Student oferint el seu maquinari de supercomputació per al disseny i construcció d'un cotxe de competició Nissan Juke Nismo per competir en les 24 hores de Barcelona al Circuit de Barcelona-Catalunya.
 • Implementades dues millores a RACO

  A través del suggeriment per part dels usuaris, s'ha implementat al repositori les següents dues millores: el llistat a tots els articles d'un mateix autor i més visibilitat als enllaços del text complet dels articles.
 • Convocatòria de projectes de supercomputació per al 2015

  Si ets un investigador acadèmic, ja pots demanar hores de càlcul per al teu projecte.
 • L'MDC ofereix una cerca federada a altres repositoris

  Des de l'MDC ja es pot realitzar una cerca conjunta als repositoris Cartoteca Digital de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya i a la Biblioteca Patrimonial Digital (BiPaDi) de la Universitat de Barcelona.
 • Oberta la licitació per a la contractació centralitzada dels serveis de telecomunicacions

  El passat 29 de juliol s'ha fet pública la licitació per a la contractació centralitzada dels serveis de telecomunicacions corporatives per part de les universitats consorciades del CSUC (UB, UAB, UPC, UPF, UdL, UdG, UOC, UVic-UCC i URL-IQS). El termini de presentació d'ofertes finalitza el 29 de setembre.
 • EADA s'incorpora a Eduroam

  EADA facilita el servei d'accés a la seva xarxa sense fil a la comunitat universitària, facilitant la mobilitat dels investigadors i estudiants europeus.
 • Instal·lada la versió 2013.01 d'ADF

  La versió 2013.01 del programari ADF ja està disponible a totes les màquines del Consorci.
 • Noves incorporacions a RACO

  Quatre noves revistes, tres de la UB i una de l'Institut Ramon Muntaner, s'han incorporat durant el mes de juliol al repositori RACO. Són "Acta Artis", "Anuari del Conflicte Social", "Clivatge" i "Annals del Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca".
 • Retransmissió d'aurores boreals en directe des de Groenlàndia i Islàndia

  El CSUC ha col·laborat amb "Shelios 2014: Expedición Carla Mendoza, Groenlàndia" en les retransmissions diàries d'aurores boreals que han tingut lloc entre els dies 23 i 25 d'agost al sud de Groenlàndia i entre els dies 26 i 28 d'agost, a Islàndia.
 • Oberta la convocatòria de ponències per a la TSIUC'14

  La TSIUC'14 tindrà lloc el 2 de desembre a la Universitat Autònoma de Barcelona, sota el lema "Reptes en Big Data a la universitat i la recerca". El termini de presentació de ponències finalitza el 30 de setembre.

1 de 153