Novetats

 • El CSUC celebra la Jornada d'identitat federada: UNIFICA'T

  Ha tingut lloc al CSUC la Jornada d’identitat federada: UNIFICA’T, que ha tingut per objectiu explicar en detall què és la identitat federada, les característiques principals de la federació d’identitats catalana UNIFICAT i els serveis que ofereix.
 • Oberta la convocatòria de ponències per a la TAC'18

  S’obre el termini per a la presentació de propostes de ponències per a la 22a Trobada de l’Anella Científica (TAC), que tindrà lloc el 21 de juny amb el lema "25 anys d'Anella Científica: reptes de present i preguntes de futur". El termini finalitza el 21 de maig.
 • El cens de la Via Làctia pren forma

  L'Agència Espacial Europea (ESA) ha fet públic el segon catàleg de dades de la missió Gaia, una missió astromètrica que té com a objectiu crear el mapa d'estrelles més precís de la nostra galàxia.
 • El CSUC adjudica a SEMIC el servei consorciat d'impressió i reprografia

  El contracte, valorat en 2.111.414,40 € (IVA exclòs), proporciona un servei integral basat en la modalitat de pagament per còpia a les entitats participants. A més, s'han tingut en compte aspectes socials i ambientals i s'ha posat l'èmfasi en l'economia circular.
 • El CSUC, stakeholder del projecte europeu ReUseHeat

  El CSUC hi participa a través de Gas Natural Fenosa com a part interessada. L'objectiu és presentar sistemes pioners, avançats, modulars i replicables que facin possible la reutilització de la calor residual disponible a escala urbana.
 • La nova cara del CCUC

  El CCUC renova la seva imatge per acostar i facilitar l’accés i descoberta dels diferents recursos d’informació del CSUC.
 • Els nous sistemes Bull per a càlcul científic arriben al CSUC

  El nou maquinari està format per dos sistemes Bull, un de memòria compartida i un clúster heterogeni de memòria distribuïda, ambdós equipats amb els processadors Intel Skylake d'última generació.
 • En marxa el nou route-server del CATNIX

  Incorporat un nou servidor de rutes al CATNIX per facilitar als nous membres la posada en marxa ràpida al punt neutre i la possibilitat d'establir sessions de peering BGP separades amb cadascun dels seus membres.
 • Concessió d'hores de la DGR

  Concessió d'hores per a investigadors d'acord amb la convocatòria d'hores computacionals del passat 6 de març.
 • e-Ports amplia la seva connexió al CATNIX

  e-Ports (abans Ebretic) ha ampliat la seva connexió al Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX), passant d’1 Gbps a 2 Gbps.

Pàgines