Novetats

 • L'Anella amplia a 2 Gbps la seva connexió al CATNIX

  La velocitat de connexió de l'Anella al CATNIX s'ha ampliat a 2 Gbps, pasant a ser ja tres entitats connectades a 2 Gbps.
 • Retransmissió en directe de l'eclipsi total de Lluna des de Perú

  El CSUC col·labora un any més amb l'expedició Shelios en la retransmissió en directe de l'eclipsi total de Lluna que tindrà lloc el dia 15 d'abril des del Valle Sagrado de los Incas, a la ciutat de Cusco, a Perú.
 • Quatre noves revistes a RACO durant el mes de març

  El mes de març ha tancat amb la incorporació de quatre noves revistes al repositori RACO. Es tracta de "RIURB", "Segle XX", "Datatèxtil" i "Biologia on-line".
 • El CSUC participa al projecte Fem memòria

  El CSUC col·labora al projecte de participació ciutadana Fem Memòria, una inciativa que té l'objectiu de promoure la memòria familiar de Catalunya.
 • El CSUC allotja una nova sonda Anchor de la xarxa de mesura Atlas de RIPE

  Aquesta sonda proporciona informació sobre la connectivitat i l'accessibilitat de la xarxa a nivell local i regional.
 • Concessió d'hores de càlcul

  Concessió d'hores per a investigadors d'acord amb la convocatòria d'hores computacionals del passat 13 de febrer.
 • RACO celebra les 400 revistes en accés obert

  El repositori cooperatiu Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO) ha arribat a les 400 revistes científiques, culturals i erudites catalanes dipositades amb la incorporació de "Medievalia", la revista oficial de l'Institut d'Estudis Medievals de la Universitat Autònoma de Barcelona. Per celebrar-ho, l'Arts Santa Mònica ha acollit un acte que ha reunit una vuitantena d'editors, bibliotecaris i representants dels àmbits universitari i de recerca.
 • La nova versió d'Schrödinger ja està disponible

  La versió 2014-1 del programari Schrödinger està disponible a pirineus, prades i als nodes d’SDF (sdf1 i sdf2).
 • Oberta la convocatòria de ponències per a la TAC'14

  S'obre el termini per a la presentació de propostes de ponències per a la divuitena Trobada de l'Anella Científica (TAC). La TAC'14 tindrà lloc el 26 de juny a la Fundació per a la Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB), amb el lema "Serveis al núvol amb l'Anella Científica". El termini de presentació de ponències per a aquesta trobada finalitza el 18 d'abril.

 • Més incorporacions a RACO durant el mes de febrer

  Al llarg del mes de febrer vuit noves revistes s'han afegit al repositori Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO). D'aquesta manera, ja n'hi ha 409 de disponibles.

1 de 149