Novetats

 • El CATNIX hostatja un node M-Lab

  El Punt Neutre d'Internet a Catalunya (CATNIX) ha posat en marxa un nou node M-Lab (Measurement Lab) que inclou eines per provar la connexió, la qualitat i la neutralitat de la xarxa.
 • La URL disposa de doble connexió i doble escomesa a l'Anella Científica

  La Universitat Ramon Llull (URL) ha posat en marxa una doble connexió a 1 Gbps a l'Anella Científica i també la doble escomesa que li proporciona més fiabilitat i redundància.
 • Andorra Telecom es connecta al CATNIX

  Andorra Telecom s'ha connectat al Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX) amb una velocitat de 10 Gbps a través d'Itconic.
 • Participa a la TSIUC'17 amb una ponència!

  Ja està obert el termini per a la presentació de propostes de ponències per a la Trobada dels Serveis Informàtics de les Universitats de Catalunya (TSIUC'17) que tindrà lloc el 30 de novembre a la UOC amb el lema “Tecnologies per a la innovació docent”. El termini de presentació de ponències finalitza el 27 d’octubre.
 • Nou encaminador de serveis per al CATNIX

  S’ha posat en funcionament un nou encaminador de serveis, un Cisco ASR 1001-X, al Punt Neutre d’Internet a Catalunya (CATNIX).
 • El test de velocitat del CATNIX, es renova

  Ja està disponible la nova actualització del test de velocitat del Punt Neutre d'Internet a Catalunya (CATNIX), un servei gratuït i disponible al seu web i al web del CSUC, que permet mesurar la qualitat de la connexió a internet de manera fàcil pels usuaris.
 • 28.000 tesis doctorals incorporades al TDX!

  La tesi número 28.000 del TDX ha estat afegida al repositori per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i porta per títol "Factors de risc i risc cardiovascular en els pacients amb epilèpsia".
 • El nou portal de Certificació Digital del CSUC, en marxa

  Es tracta d'una nova eina que té per objectiu facilitar l'ús del Servei de Certificació Digital que presta el CSUC.
 • Les Brigades Internacionals, al CCUC!

  La Universitat de Barcelona ha catalogat al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) la col·lecció especial: "Documentació diversa sobre el Fons SIDBRINT: (Memòria Història Brigades Internacionals), CRAI Biblioteca del Pavelló de la República (Universitat de Barcelona 2010-2017)".
 • La Formula Student clou la temporada 2016-17

  El 14 de setembre, a la Sala d'Actes de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), ha tingut lloc la Jornada de cloenda de la temporada 2016-2017 de la Formula Student.

Pàgines