Novetats

 • El servei de detecció de plagi suma dues noves institucions

  El campus Terres de l’Ebre de l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport i les Escoles Universitàries Gimbernat ja participen al servei de detecció de plagi del CSUC. Amb elles, ja són 15 les institucions usuàries.
 • Nova denominació dels certificats digitals

  Els nous certificats digitals del Consorci AOC ja són tramitables a través del CSUC.
 • El CSUC celebra la Jornada d'identitat federada: UNIFICA'T

  Ha tingut lloc al CSUC la Jornada d’identitat federada: UNIFICA’T, que ha tingut per objectiu explicar en detall què és la identitat federada, les característiques principals de la federació d’identitats catalana UNIFICAT i els serveis que ofereix.
 • L'IRTA inclou la seva recerca al Portal de la Recerca de Catalunya

  L’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) és el segon centre de recerca que s’incorpora al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC).
 • Oberta la convocatòria de ponències per a la TAC'18

  S’obre el termini per a la presentació de propostes de ponències per a la 22a Trobada de l’Anella Científica (TAC), que tindrà lloc el 21 de juny amb el lema "25 anys d'Anella Científica: reptes de present i preguntes de futur". El termini finalitza el 21 de maig.
 • El cens de la Via Làctia pren forma

  L'Agència Espacial Europea (ESA) ha fet públic el segon catàleg de dades de la missió Gaia, una missió astromètrica que té com a objectiu crear el mapa d'estrelles més precís de la nostra galàxia.
 • El CSUC adjudica a SEMIC el servei consorciat d'impressió i reprografia

  El contracte, valorat en 2.111.414,40 € (IVA exclòs), proporciona un servei integral basat en la modalitat de pagament per còpia a les entitats participants. A més, s'han tingut en compte aspectes socials i ambientals i s'ha posat l'èmfasi en l'economia circular.
 • El CSUC, stakeholder del projecte europeu ReUseHeat

  El CSUC hi participa a través de Gas Natural Fenosa com a part interessada. L'objectiu és presentar sistemes pioners, avançats, modulars i replicables que facin possible la reutilització de la calor residual disponible a escala urbana.
 • La nova cara del CCUC

  El CCUC renova la seva imatge per acostar i facilitar l’accés i descoberta dels diferents recursos d’informació del CSUC.
 • Els nous sistemes Bull per a càlcul científic arriben al CSUC

  El nou maquinari està format per dos sistemes Bull, un de memòria compartida i un clúster heterogeni de memòria distribuïda, ambdós equipats amb els processadors Intel Skylake d'última generació.

Pàgines