Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
El 3 de novembre ha tingut lloc la tercera sessió de les quatre que conformen les "Jornades de Revistes de RACO: Qualitat i visibilitat de les revistes", organitzades per l'Institut d'Estudis Catalans (IEC), el Centre de Recerca en Informació, Comunicació i Cultura de la Universitat de Barcelona (CRICC), l'AQU Catalunya i el CSUC.
Amb el títol “Canvis, millores i noves possibilitats de RACO” la sessió ha comptat amb la participació de tres ponents del CSUC: Lluís Anglada, director de Ciència Oberta, Iris Parusel, tècnica de Recursos d'Informació i Natalia Torres, cap d'Aplicacions i Projectes.
La moderació ha anat a càrrec de Sandra Reoyo, cap de Ciència Oberta del CSUC. Durant la sessió s'ha mostrat el canvi de versió del programari amb el que funciona RACO, l'OJS, que ha obert noves possibilitats i millores per a les revistes facilitant a més la creació de nous serveis. S'han explicat els més destacables: personalització, ORCID per als autors, DOI i núvols de paraules clau per als articles i altmètriques, entre d'altres.
La sessió ha inclòs també una exposició dels objectius de la ciència oberta respecte a posar la producció científica en obert a través de repositoris federats. Teniu disponible el vídeo de la retransmissió en directe.
El Govern convoca, en cooperació amb el CSUC i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, la primera edició dels Premis de Ciència Oberta de Catalunya dins dels seus objectius estratègics de fer els resultats de la recerca més accessibles a tothom. Hi ha tres categories i la presentació de candidatures finalitza el 27 de juny a les 14.00 h.
Es tracta d'"Acta Numismàtica", una publicació de caràcter científic que acull treballs de recerca en els camps de la numismàtica, la història de la moneda i la medallística.
El Repositori de Dades de Recerca (RDR) ha actualitzat dues infografies amb les últimes funcionalitats del repositori. També s'ha revisat la checklist per publicar a l'RDR amb l'objectiu d'oferir una guia més detallada durant tot el procés. Els recursos es poden consultar en obert a RECERCAT.
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital