Contractació de productes i serveis de qualitat de manera àgil, eficaç, eficient i amb preus avantatjosos gràcies a l’acció conjunta.
En què treballes?
Solucions per al teu perfil
Notícies sobre...
Seu social (Edifici Nexus)
C/ Gran Capità, 2. 08034 Barcelona
Centre de Processament de Dades (Edifici Annexus)
Magatzem cooperatiu GEPA
El mes de setembre, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ha afegit al Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) una nova col·lecció especial.
Es tracta de la "Col·lecció de goigs de la Col·lecció Miquel i Macaya". Josep Miquel i Macaya (Valls, Alt Camp, 1907 - Valls, Alt Camp, 1995), va ser assagista i filòsof. Estudià a l’Institut Catòlic de París i rebé la influència de Maritain, Gilson i Garrigou-Lagrange. Es dedicà a l'ensenyament i tenia una biblioteca d'uns trenta mil volums.
Aquest fons conté goigs dedicats majoritàriament a la Mare de Déu i a diversos sants i santes, publicats arreu de Catalunya. Alguns dedicats a la vida i devoció de Jesucrist; altres, commemoratius d'un esdeveniment eclesiàstic. La majoria estan impresos en un full solt i presenten elements comuns com la capçalera, el gravat, o la imatge de l'advocació, l'ornament i l'orla.
En molts casos, s'hi inclou també la partitura musical. La localització geogràfica dels goigs és majoritàriament de municipis catalans, i de l'illa de Mallorca i d'Andorra. La majoria dels goigs es troben datats i amb el nom de la impremta i el municipi on es van imprimir. La col·lecció està ordenada per advocacions. El fons va ser cedit a la UVic-UCC l'any 1989, i forma part de la Col·lecció Miquel i Macaya.
Podeu consultar totes les col·leccions especials catalogades directament al portal de les col·leccions especials.
Els canvis inclouen millores en el funcionament i en l’aspecte visual de les col·leccions de l’MDC. L'actualització també ha comportat la modificació de les URLs de quatre de les pàgines més importants.
El CSUC ha engegat la segona edició de la Primavera de visites per a biblioteques del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC), amb quinze sessions fins al 4 de juny per conèixer de prop els seus recursos i projectes.
El CSUC continua treballant per fer més accessibles les pautes de catalogació i els procediments de treball del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC). Ja hi ha disponible un nou vídeo explicatiu sobre la "Catalogació al CCUC i la creació de nous registres".
Vols estar informat en tot moment?
Barcelona
Gran Capità, 2 (Edifici Nexus)
93 205 6464
Lleida
Parc de Gardeny 8 C (GEPA)
93 551 6242
Serveis
CC BY 4.0
Projecte web desenvolupat per ACTIUM Digital