CSUC

La UB, el PCB i el TecnoCampus s'afegeixen a noves compres TIC

Durant el mes de juliol, la Universitat de Barcelona (UB), la Fundació Parc Científic de Barcelona (PCB) i la Fundació TecnoCampus Mataró Maresme s'han adherit a diferents compres conjuntes TIC.

En el cas de la UB, s'ha afegit a l'acord marc de xatbot i assistents virtuals que homologa a cinc proveïdors per a la implantació d'aquests serveis en aplicacions web, apps mòbils i diverses plataformes de missatgeria: WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Slack, Canals de Teams, etc. També ofereixen interfícies conversacionals basades en text i estan programades per respondre a un cert conjunt de preguntes de l'usuari. Per als assistents virtuals s'ofereix una plataforma interactiva basada en el reconeixement i síntesi de la veu i el text. 

El PCB ha entrat a formar part del nou sistema dinàmic d'adquisició (SDA) per al subministrament de llicències de programari i altres serveis associats. Aquest sistema consta de tres categories diferents en funció del tipus de programari: la primera de programari dedicat a millorar la productivitat, comunicació, col·laboració i gestió de continguts digitals; la segona per a programari de gestió, desenvolupament i seguretat de la infraestructura TIC i, per últim, la categoria de programari adreçat a processos relacionats amb la docència, la recerca i l'administració en universitats i centres de recerca. Per ara, hi han més de 50 proveïdors de programari que ofereixen més de 300 programaris de diferent tipologia.

Per últim, el TecnoCampus ja forma part també de l'acord marc de llicències de Microsoft, que dona accés a l'entitat a un ampli catàleg de llicències de productes i serveis de la plataforma digital amb descomptes. És el cas de Microsoft 365, una plataforma de productivitat amb tecnologia al núvol que inclou aplicacions com Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneDrive i moltes més.

  • Compartir:
  • #
  • #
  • #